Pages

Kiraz Çiçekleri

11:21

Unknown

Yorum Yok

Devamı



Kiraz Çiçekleri

Herkesin sizi gösterdiği bir moda sembolü olmak modayı en yakından izlemeyi gerektirir. Bu sezonların ayının en trend kıyafetleri için buradayız. Bizi takip ederek birlikte en güzel kıyafeti bulalım. Kiraz Çiçekleri oyununda kızımızı çiçek gibi giydirelim. Kiraz Çiçekleri oyununun zevkini çıkarınız.

Yastık Kavgası

11:21

Unknown

Yorum Yok

Devamı



Yastık Kavgası

Eğlenmenin en kolay yolu yastık kavgasıdır. Kız kardeşi ile eğlenmek isteyen kızımız Yastık Kavgası ile savaşırken anne ve babaya yakalanmamalı. Bunuda siz sağlayacaksınız. Haydi bakalım yakalanmamayı başarabilecek misiniz görelim.

Aşçı Tilki

11:20

Unknown

Yorum Yok

Devamı



Aşçı Tilki

Aşçı Tilkimiz ile pasta yapmaya hazır mısınız.Onunla yapılan bu kek çok lezzetli olacak. Tereyağlı kek oluşturmak için Aşçı Tilkimizin menüsünden bir şeyler öğrenebilirsiniz. Aşçı Tilki harika bir kek yapma oyunudur. Eğlenceli bu oyun için oyunu oynayabilirsiniz.

Fast Food Hamburger

11:20

Unknown

Yorum Yok

Devamı



Fast Food Hamburger

Emir gelmesini sağlayacak , ancak büyük bir çizgi şef iseniz , o zaman mutlak odak moduna.Eğer zamana karşı bu yarışta hamburger sonra hamburger oluştururken her şey uzak düşer.

Yeni Evim Şahane

11:20

Unknown

Yorum Yok

Devamı



Yeni Evim Şahane

Evim Şahane oyununun yenisi ile karşınızdayız. Mimar Selim Beyin günün şanslı kişisinin evinin bölümlerini yeniden yarattığı programın bu yeni oyunu ile karşınızdayız. Evin tamamlanmasından sonra Kanal D televizyonunda sevince bogulan ailelerin oyunu ile birlikteyiz. Yeni Evim Şahane oyununda bütün eşyaları kaldırın ve yerine istediğiniz şekilde odayı dekore ediniz. Odamızı baştan oluşturup aldığımız yeni eşyalar ile dekore ediniz. Yeni Evim Şahane oyununun tadını çıkarınız.

Yaş Pasta Dekorasyonu

11:20

Unknown

Yorum Yok

Devamı



Yaş Pasta Dekorasyonu

Arkadaşınıza özel bir sürpriz Doğum Günü partisi yapacağız ve Harika Bir yaş pastaya ihtiyacımız bulunmaktadır. Oyunumuza geliniz ve isteğiniz doğrultusunda hayal gücünüzü kullanıp muhteşem bir Yaş Pasta Dekorasyonu yapalım. Herkes senin senin hayal gücüne hayran kalsın. Yaş Pasta Dekorasyonu harika bir pasta yapma oyunudur. Yaş Pasta Dekorasyonu oyununun tadını çıkarınız.

Patenci Hello Kitty

11:20

Unknown

Yorum Yok

Devamı



Patenci Hello Kitty

Hello Kitty yeni almış olduğu pateniyle harika serüvenlere katılacak. Arena içerisinde patenini sürerken oyuncak toplayacak ve puanlar kazanacak. Hello Kitty bizlerin sevdiği en güzel kedidir. Hello Kitty ile paten sürme serüvenine başlayabilirsiniz. Patenci Hello Kitty harika bir macera oyunudur. Patenci Hello Kitty oyununda başarılar.

Tiramisu

11:20

Unknown

Yorum Yok

Devamı



Tiramisu

Tiramisu oyunumuzda karşımıza çıkacak olan tarif ile bu harika tatlıyı hazırlayalalım. Yumurta ile yapacağımız tatlıya yumurtaları kıralım karıştıralım ve tabağa yerleştirelim. Daha sonra tatlımızı pişirerek lezzetli bir tiramisu ortaya çıkaralım. Tiramisu tatlısı yapma oyunu harika bir tatlı yapma oyunudur.

Salyangoz Bob

11:20

Unknown

Yorum Yok

Devamı



Salyangoz Bob

Snail Bob yine harika bir şekilde karşımıza çıktı. Snail bob arena içerisinde ilerlemek için yardıma ihtiyacı var. Snail bobun arenada sona ulaşması için karşısına çıkacak olan engelleri belirli bir sırada kaldırmalısınız. Salyangoz Bob harika bir bölüm atma ve odadan kaçış oyunudur. Salyangoz Bob oyununda doğru kararlar vermelisiniz. Salyangoz Bob oyununun tadını çıkarınız.

Palyaço Giydir

11:20

Unknown

Yorum Yok

Devamı



Palyaço Giydir

Sevimli palyaço muz sirk içerisinde çok başarılı ve işini çok iyi yaparak çocukların yüzlerine tebessüm etmelerini ve kahkahalar ile gülmelerini sağlıyor. Çocuklar sirkte palyaço muzun yaptıklarına bayılıyor. Palyaço muz da onu izleyenleri güldürmek için kendine has elbiseleri giymeye çalışıyor ama ona komik elbiseleri giydirecek olan sizsiniz. İstediğiniz kıyafetleri seçerek komik kılıkları palyaço muz üzerinde deneyebilirsiniz. Palyaço Giydir oyunu harika bir elbise giydirme oyunudur. Palyaço Giydir oyununun tadını çıkarınız.

MTV Müzik Ödülleri

11:20

Unknown

Yorum Yok

Devamı



MTV Müzik Ödülleri

Kızımız evrendeki en tanınmış ve en büyük müzik ödülleri toplantısına katılacak. MTV Müzik Ödülleri için kızımız yeterince heyecanlı. Kızımız bu gece için dikkat çekici ve güzel olmalı. Elbiseler aksesuarlar ve ayakkabılarını seçeceğiniz oyunda bir giyim dükkanına girecek ve kızımızın ne giymesi gerektiğine karar verecek aynı zamanda saçlarını nasıl yapmanız konusunda da fikirler sunacaksınız. Muhteşem bir moda görüşü ile kızımızı MTV Müzik Ödüllerie hazırlamak göreviniz. MTV Müzik Ödüllerinde kızımıza yardım eder misiniz. MTV Müzik Ödülleri harika bir giysi giydirme oyunudur. MTV Müzik Ödülleri oyununda iyi eğlenceler dileriz.

Bence Benim Annem

11:20

Unknown

Yorum Yok

Devamı



Bence Benim Annem

Annesi için en iyi yemeği yaptığını söyleyen kızımız kendi annesine yardımcı oluyor. Talimatlara uyarak malzemelerimizi keserek yemeği hazırlamalarına yardımcı olacağız. Puanlı olan bu oyunumuzda bakalım sizler kaç puan toplayacaksınız. Bence Benim Annem oyununda iyi eğlenceler dileriz. Bence Benim Annem harika puanlı yemek hazırlama oyunlarından biridir. Keyfini çıkarınız.

Yaz Dondurması

11:20

Unknown

Yorum Yok

Devamı



Yaz Dondurması

Sundae den başka hiç bir dondurma lezzetli değil. Hele ki bu bahar aylarında ve hava sıcak iken. Bu konuda bana inanmalısınız kızlar.Bahar da geldi ve Yaz Dondurması yapmaya hazır olalım. Yaz Dondurması harika bir tatlı yapma oyunudur. Yanımıza gelin ve en lezzetli tatlıyı oluşturun. Yaz Dondurması oyununda afiyet olsun.

Kardeş Kediler

11:20

Unknown

Yorum Yok

Devamı



Kardeş Kediler

Ayşe kedi seslerinin olmadığı bir evi asla düşünmemektedir ve o kedilerin tam bir hayranı. Kızımız bugün kendisine sevimli bir kedi yavrusu aldı. Ona iyi bakmak ile sorumlular. Dünyanın en güzel Kardeş Kedilerini alarak onlara Kardeş Kediler oyununda bakım yapacağız. Kardeş Kediler oyununun tadını çıkarınız.

Bebek Hayvanlar

11:20

Unknown

Yorum Yok

Devamı



Bebek Hayvanlar

Kreşimiz küçük ama yaptığı hizmet büyük. Bu kreşimizde sevimli hayvanlara bakacağız. Kreşimizde hayvanların her tür dertlerine bakacağız. Bebek hayvanları kapıdan karşılayıp içeri koyunuz ve oradan sonra da halıya koyunuz. Ardından Hayvanların dertlerine bakıp onlara müdahale ediniz. Hayvanların isteklerini karşılayınca bölümleri atlatabiliyoruz. Bebek Hayvanlar oyunu harika bir hayvan bakma oyunudur. Bebek Hayvanlar oyununun tadını çıkarınız.

Çilek Sevgisi

11:20

Unknown

Yorum Yok

Devamı



Çilek Sevgisi

Harika tadı göz alıcı rengi ve müthiş kokusu ile Esra bir çilek aşığıdır. Onun kendisine ait dolabına baktığınızda sadece çilek renginde ve şeklinde kıyafetleri ve aksesuarları olduğunu göreceksiniz. Bunlardan bir kaç tanesini denemek ister misiniz. Çilek Sevgisi oyunu ile çilek odasında çileksi giyinişler için bu oyuna hazır olunuz. Çilek Sevgisi harika bir çilek giydirme oyunudur.

Festival Elbiseleri

11:20

Unknown

Yorum Yok

Devamı



Festival Elbiseleri

Merhabalar kızlar. Bu yılın en güzel festivallerinden olan yaz festivalinde ki resimlerimizi göreceksiniz. Bu festival o kadar heyecanlı ve güzel geçmişti ki. Sİzinde bu yaz festivalinde olmanızı çok isterdim. Üzülmeye gerek yok Festival Elbiseleri oyunu ile kızımız ve siz bu dünya içerisinde olacaksınız. Harika canlı müzik eşliğinde eğlenerek kızımıza Festival Elbiseleri oyununda harika elbiseler giydirebilirsiniz. Festival Elbiseleri harika bir giysi giydirme oyunudur. Festival Elbiseleri oyununun tadını çıkarınız.

At Çiftliği

11:20

Unknown

Yorum Yok

Devamı



At Çiftliği

Merhaba.Çiftliğinin daimi çalışanı olan Ali bu sevimli çiftlikte çok mutlu. Onun harika atları var. Güzel ve akıllı atların bakımını yapmakta Ali ile birlikte senin özel görevin olacak bu harika oyunda. Uzun gezilerle maceralara çıkarak zaman geçireceğiz. Benim At Çiftliği harika bir çiftlik ve hayvan bakımı oyunudur. Benim At Çiftliği oyununda iyi vakitler geçirmenizi dileriz.

Muhabir

11:20

Unknown

Yorum Yok

Devamı



Muhabir

Merhaba kızlar karakterimizin adı Nalan o bu zamana kadarki en ünlü sinema muhabiri. Evrensel olarak düzenlenmiş olan tüm sinema galalarında bulunan kızımız kırmızı halı üzerinden geçen tüm ünlülerle söyleşi hazırlamakta ve muhabirlik yapmaktadır. Nalanın daima gösterişli ve şık olması gerekmektedir. Nalana elbise seçimimde yardımcı olunuz. Muhabir oyunu harika bir giysi giydirme oyunlarından biridir. Muhabir oyunu ile muhabirliğin tadını çıkarınız.

Müthiş Düğün Elbiseleri

11:20

Unknown

Yorum Yok

Devamı



Müthiş Düğün Elbiseleri

Müthiş Düğün Elbiseleri oyununda becerilerimizi kullanarak özel düğün günlerinde elbise dikimi yapıp kızımıza giydireceğimiz harika bir giysi giydirme oyunudur. Bu tasarımları oluşturmak özel bir yetenek istemektedir. Ayşe kızımız yapılan tasarımlarla hem cesaret hemde öz güven kazanacaktır. Müthiş Düğün Elbiseleri oyununa yaklaşın ve harika elbiseleri kızımıza giydiriniz.

Su Parkı

11:19

Unknown

Yorum Yok

Devamı



Su Parkı

Bu çok sıcak havada en eğlenceli şeylerden biride su parkına giderek orada eğlenmek ve yüzmek olacak. Güneşli gün yılın en güzel günlerinden biri ve hepimiz birazda olsa bu sıcak havada biraz serinlemeliyiz değil mi. Nasıl serinleyeceğiz ve tabi ki su parkına giderek soğuk havuza atlayarak bunu başaracağız. Haydi şimdi sen ve arkadaşların bugün bu yeni açılan su parkına gidecek ve en güzel dakikaları yaşayacaksınız. Su Parkı oyunu harika bir giysi giydirme oyunudur.

Gözlük Tasarımcısı

11:19

Unknown

Yorum Yok

Devamı



Gözlük Tasarımcısı

Yaz mevsimi göz kırpmaya başladı ve güneş dik olarak gökyüzünde parlıyor. Güneş gözlüğü almak artık mecburi oldu. Bu oyunda size ait olacak gözlüğü siz tasarlayacaksınız. Harika bir gözlüğe sahip olmak istemez miydiniz. Gözlük Tasarımcısı oyunu harika bir gözlük oluşturma oyunudur.

Güzel Araba Show Kızı

11:19

Unknown

Yorum Yok

Devamı



Güzel Araba Show Kızı

Kızımız bu yılın en gösterişli arabasını sunmak için ajansı tarafından görevlendirildi ve o bu işi yapmak için sabırsızlanıyor. Çünkü bu arada bütün arabalardan daha güzel ve ilgi çekici ve böyle bir arabayı tanıtmak kızımızın işi konusunda onu daha üst seviyelere çıkaracak. Sağ kısımda bulunan kızımıza ait giyim eşyaları ve aksesuarlar ile onu arabaya uygun bir şekilde giydirip Güzel Araba Show Kızımızı hazır hale getirebilirsiniz. Güzel Araba Show Kızı harika bir elbise giydirme oyunudur. Güzel Araba Show Kızı oyununun tadını çıkarınız.

Kız DJ

11:19

Unknown

Yorum Yok

Devamı



Kız DJ

Merhaba kızlar bugün Kız DJ imize yardım etmelisiniz. Bu gece DJ lik adına kızımızın en önemli akşamı olacak. Kızımız DJ lik performansını göstermesi için bu akşam kusursuz görünmesi gerekiyor. Harika bir makyajla bunu gerçekleştirebilirsiniz. Kız DJ muhteşem bir bakım ve makyaj yapma oyunudur. Bu zamana kadarki en güzel görünümüne sahip ve en başarılı DJ olabilmesi için yardım eder misiniz. Kız DJ oyununun tadını çıkarınız.

Barbie Ev Temizliği

11:19

Unknown

Yorum Yok

Devamı



Barbie Ev Temizliği

Kızımız barbi evinde parti verdi ve parti sonrası yorulunca hemen yatağına uzanıp uyudu. Daha sonra uyanarak evin haline bakınca o da nesi her yer darma dağını bir vaziyette ve kirli idi. Kızımız çok temiz ve odasını temizlemesi şart. Kızımıza odasının temizlenmesi için acele yardım etmeniz gerekiyor. İlk önce mutfağı temizleyeceğiz. Yerde bulunan gözle görünür çöpleri çöp tenekesine gönderiniz. Mutfakta birikmiş bulaşıkları yıkayınız. Açık kalmış olan fırın ocağını her hangi bir yangına karşı kapatınız. Süreyi iyi kullanıp temizlik bitince diğer seviyelere geçebilirsiniz. Barbie Ev Temizliği harika bir oda temizleme oyunudur. Barbie Ev Temizliği oyununda barbi kızımız ile iyi eğlenceler dileriz.

Temizlikçi Barbie

11:19

Unknown

Yorum Yok

Devamı



Temizlikçi Barbie

Kızımız bu akşam çok özel bir parti verdi ama parti sonrası odası berbat haldedir. Herşeyi eskiye çevirmemiz ve ilk günkü temiz odasına kızımızı kavuşturmamız gerekiyor. Bunun için Temizlikçi Barbie oyununda barbie nin sizin yardımınıza ihtiyacı var. Heryere yayılmış eşyaları kendi yerlerine koymamız ve çöpleri çöp kovasına atmamız gerekiyor. Temizlikçi Barbie harika bir oda temizleme oyunudur. Temizlikçi Barbie oyununun tadını çıkarınız.

Erkek Fatma

11:19

Unknown

Yorum Yok

Devamı



Erkek Fatma

Erkek Fatma erkek gibi giyinmeyi seven sert ve asabi kızımızın giyimi konusunda sizlerin yardımını bekliyoruz. Erkek Fatma harika bir giysi giydirme ve makyaj oyunudur. Fatma kızımızı daha da değişik giysilerle güzelleştirebilirsiniz.

Okul Partisi

11:19

Unknown

Yorum Yok

Devamı



Okul Partisi

Okulumuzda her sene düzenli parti oluyor. Ayşe için bu seneki parti zamanı geldi ve o çılgın bir tarz ile partiye katılmak istiyor. Kendisine yakışacak uygun ve güzel bir elbise arıyor ve yardımınızı bekliyor. Elbiselerin içlerinden en uygun olanı kızımıza seçip giydiriniz. Birlikte bakalım bu sene için neler giyindireceksiniz. Okul Partisi harika bir giysi giydirme oyunudur. Okul Partisi oyununun tadını çıkarınız.

Dev Akvaryum

11:19

Unknown

Yorum Yok

Devamı



Dev Akvaryum

Eğer muhteşem görünümlü balıklar ile dolu ve her türlü harika görünen canlıların bulunduğu büyük bir akvaryumu ziyaret etmek sizce de mükemmel olmaz mıydı. Yeni elbiselerinizi giyinin ve renkli balıkların içerisinde sizde bu farklı tür yaşamı hissetmeye hazır olun. Tüm hayallerinizi süsleyen dev bir akvaryumun çarpıcı ziyareti gerçekten herkesi mutlu edecek. Dev Akvaryum oyunu harika bir giysi giydirme ve gezinti oyunudur.

Hansel Gretel

11:19

Unknown

Yorum Yok

Devamı



Hansel Gretel

Hansel Gretel oyununda karakterlerimizi tanıyorsunuz öyle değil mi. Onlar tüm dünya insanlarını korumak için kötülerle savaşmaktadırlar. Haydi bu oyuna doğru gelin ve düşmanlarla mücadele konusunda ipuçları öğrenin. Onların yani Hansel Gretel itn hangi kostümleri giyeceğine karar verin. Hansel Gretel oyunu harika bir ünlü giysi giydirme oyunudur. Hansel Gretel oyununda iyi giyinmeler.

Süper Alışveriş Çılgını

11:19

Unknown

Yorum Yok

Devamı



Süper Alışveriş Çılgını

Alışveriş çılgını olan kızımız alışveriş merkezine gidip alışveriş yapacak ve bunun için şu an tam zamanı. Kızımıza katılmak istersen bu oyunu yani Süper Alışveriş Çılgını takip edebilirsin. Süper Alışveriş Çılgını oyunu harika bir alışveriş oyunudur. Süper Alışveriş Çılgını oyununda iyi alışverişler dileriz.

Dar Kesim Stil

11:19

Unknown

Yorum Yok

Devamı



Dar Kesim Stil

Dar kesim çok kullanılan bir tarz elbise seçimidir. Dar Kesim Stil ile hem şık hem de rahat olabilmek mümkündür.Kızımızda bunun bilincinde ve Dar Kesim Stil giyinmek istiyor. Tabi sizin yardımınız ile Dar Kesim Stil oyununda kızımıza harika elbiseler giydirebileceğiz. Dar Kesim Stil oyunu harika bir giysi giydirme oyunlarının en yenilerindendir. Dar Kesim Stil oyununda başarılar.

Örgü Saç

11:19

Unknown

Yorum Yok

Devamı



Örgü Saç

Örgü Saç modeli ile bir bayan ne kadar güzel olabilir gösterebilir misiniz. Her kadına yakışabilen bu saç stilini oyunumuzda kızımıza uygulayabilir ve değişik saç stilleri onu onu daha da güzelleştirebilirsiniz. Güzel kızımız bu gece bir kokteyle katılmayı düşünüyor ve elbisesi hazır bile. Örgü saç modeli ile onun tarzını elbisesine göre uydurabilirsiniz. Örgü Saç oyunu harika bir saç bakım oyunudur. Ona yardımcı olabilir misiniz. Örgü Saç oyununda iyi eğlenceler dileriz.

Çiçek Tarzı

11:19

Unknown

Yorum Yok

Devamı



Çiçek Tarzı

Hava sıcak ve güneşli ve bir harika. Kızımız en son moda çiçek tasarımlarını sizler ile paylaşmak istiyor. Onlar Çiçek Tarzı ile bir harika görünüyor. Bu yüzden iyi bir moda hazırlığı için Çiçek Tarzı ile kızımızı çiçeklere büründürünüz. Çiçek Tarzı çiçeksi giyinim tarzı oyunudur.

Parti Temizlik Zamanı

11:19

Unknown

Yorum Yok

Devamı



Parti Temizlik Zamanı

Kızımızın tek istediği akşam yemeği partisi vermek ve arkadaşları ile eğlenmek. Bunu gerçekleştirmek için kızımız ilk önce temizlemek yapması gerekiyor. Fakat kızımız tek başına ve odamız büyük bu yüzden ona yardım edebilir misiniz. Parti Temizlik Zamanı oyunu ile temizlik konusunda kızımıza yardım etmelisiniz. Parti Temizlik Zamanı oyununun tadını çıkarınız. Parti Temizlik Zamanı oyunu harika bir oda temizleme oyunudur.

Fantastik Fare

11:19

Unknown

Yorum Yok

Devamı



Fantastik Fare

Fantastik Fare çok tatlı ve Fantastik Fareyi görmek için sabırsızlanıyorum. onu çok fazla bekletmeyin. Güzel bir kıyafet almak ve ona giydirmek için haydi oyunumuza gidelim. Fantastik Faremiz sevgilisini büyüleyecek şekilde yakışıklı görünmek zorunda ve onu en Fantastik ve yakışıklı fare haline getiriniz. Fantastik Fare harika bir hayvan giydirme ve güzelleştirme oyunudur. Fantastik Fare oyununda iyi eğlenceler dileriz.

Uyuyan Kız

11:19

Unknown

Yorum Yok

Devamı



Uyuyan Kız

Bugün kızımız için en güzel günlerden biri ve onun yaz tatilinin ilk günü.Yani okullar kapandı ve yorgun kızımızın aklındaki tek şey sadece ve sadece uzun bütün gün uyumak. Kızımızın annesi onun yatak örtüsü değiştirmek zorunda maalesef. Onun yatak örtüsünü uyandırmadan değiştiriniz ve ona harika bir makyaj ve bakımda yapabilirsiniz. Şşşt sakın sesli konuşmayın kızımız mışıl mışıl uyuyor.

Yaz Saç Modelleri

11:19

Unknown

Yorum Yok

Devamı



Yaz Saç Modelleri

Kızlarımız bu sıcak yaz günü için uygun bir vaziyette görünümünü değiştirmek istiyor ve saçlarını ona göre tasarlamalılar. Bu saç modelini değiştirmek için ve yeni bir moda saç görünümü için sizin yardımınız gerekiyor. Saç modeli dışarısında saç tokaları ile de farklı ve şık bir şekilde kızımızın saçında harika çalışmalar yapabilirsiniz. En son trend saç modelleri oluşturmak için haydi Yaz Saç Modelleri oyununa gidelim. En güzel saç modelleri ile de oyunumuza başlayalım. Yaz Saç Modelleri oyunu harika bir saç modeli değiştirme oyunudur. Yaz Saç Modelleri oyununun tadını çıkarınız.

Güzel Kedi Kitty

11:19

Unknown

Yorum Yok

Devamı



Güzel Kedi Kitty

Saf kan özelliklere sahip olan Güzel Kedi Kitty dünyadaki en değerli kedi. Bundan daha önce hiç onun gibi küçük ve sevimli bir kedi yavrusu gördünüz mü. Güzel Kedi Kitty i harika bir şekilde süsleyebilir ve onu muhteşem bir hale sokabilirsiniz. Güzel Kedi Kitty hayvan bakım ve güzelleştirme oyunudur. Güzel Kedi Kitty oyunu ile kedi bakımını öğrenecek ve bir kedi nasıl güzelleştirilebilir göreceğiz. Güzel Kedi Kitty oyununun tadını çıkarınız.

Temmuz Kapak Kızı

11:19

Unknown

Yorum Yok

Devamı



Temmuz Kapak Kızı

Modacı kızımız nil yine karşınızda. Günümüzün en popüler kadın dergisinin kapak kızı olacak olan Nil hazırlık yapma telaşesinde. Bu yüzden tüm zamanların en büyüleyici kapak kızı olmak amacı ile kendisinin profesyonel bir yardıma ve yardımcıya ihtiyacı var. Moda ve kapak kızı olma konusunda Nil e bazı fikirler verebilir misiniz. Temmuz Kapak Kızı oyunu harika bir güzelleştirme ve modaya uydurma oyunudur. Temmuz Kapak Kızı oyununun tadını çıkarınız.

Tasarım Dikişi

11:19

Unknown

Yorum Yok

Devamı



Tasarım Dikişi

Tasarım Dikişi yapmak için çok mükemmel bir zaman içerisindeyiz. Yalnızca kendi tasarımlarınızı kullanarak kendiniz ve kızımız için benzersiz koleksiyonları oluşturmak bu oyundaki ilk görevimiz. Tasarım Dikişi ile karar vermemize yardımcı olabilir misiniz. Gelin ve şu an Tasarım Dikişi yaparak harika elbiseler oluşturup giyinelim. Tasarım Dikişi oyunu giysi tasarlama oyunudur.

En Güzel Gelin

11:19

Unknown

Yorum Yok

Devamı



En Güzel Gelin

Gelinimiz bu zamana kadar ki en güzel gelinlerden biri olmayı istemektedir. Tabi bu onun en büyük hakkı. Çünkü onun bu günden daha önemli başka hangi günü olabilir ki. Bu oyunu hazırlamadan önce sizin hakkınızda şimdi çok şey duyduk ve kızımızı bu en özel günü için mükemmel bir görünüm oluşturma konusunda sizlere güveniyoruz. Şimdiye kadarki kullandığınız hayal gücünüzün en doruklarına ulaşın ve güzel bir gelin oluşturmak için elinizden geleni yapınız. Kızımızın hayallerini gerçeğe dönüştürmek ve geline güzellik katarak oyunumuzu tamamlayabilirsiniz. En Güzel Gelin oyunu harika bir gelin hazırlama ve en yeni gelinlik giydirme oyunlarından biridir. En Güzel Gelin oyununun tadını çıkarınız.

Cannes Film Festivali Hazırlığı

11:19

Unknown

Yorum Yok

Devamı



Cannes Film Festivali Hazırlığı

Merhaba modayı yakından takip edenler. Bu yıl gerçekleşmekte olan Cannes Film Festivalinde kırmızı halı üzerinde mükemmel görünümlü bayanlar ve baylar ile çok daha muhteşem bir festival gerçekleşecek ve her zamankinden daha güzel ve etkili olacak. Kızımız en şık görüntüsü ile Cannes Film Festivaline Hazırlığını yapmalı. İçinizden gelen ilham ile kızımızı halı üzerinde kusursuz bir elbise giydirerek güzelliğini sergileyebilirsiniz. Şimdi kızımızın dolabına bir göz atalım ve onu Cannes Film Festivaline Hazırlayalım. Cannes Film Festivali Hazırlığı oyunu harika bir festivale hazırlık oyunudur ve en yeni elbise giydirme oyunlarından biridir. Cannes Film Festivali Hazırlığı oyununda iyi eğlenceler dileriz.

Yaz Stajı

11:19

Unknown

Yorum Yok

Devamı



Yaz Stajı

Sonbahar ve kış sezonu boyunca tüm eğitimimizi aldık ve şimdi yaz zamanı geldi. Bunun için iş yerimizde en iyi performansımız gösterme zamanı da geldi. Kızımız bu yeni işi çok istemektedir ve bunun için de şık ve çalışkan olması ve görünmesi gerekmektedir. Kızımız şu ana kadar ki tüm zamanların en çalışkan kızı olmalı ve bunun yanında da görüntüsü ile de zarif bir kız olacağına inanmakta. Tabi bu sizin sayenizde gerçekleşecek. Bunu gerçekleştirmek için biraz yardıma ihtiyacı bulunmakta ve ona Yaz Stajı döneminde en güzel giysileri giydirip bakım yaparak yardım edebilirsiniz. Yaz Stajı oyunu harika bir bakım ve giysi giydirme aynı zamanda işe hazırlama oyunudur. Yaz Stajı oyununun tadını çıkarınız.

Meyve Suyu İçen Kız

11:19

Unknown

Yorum Yok

Devamı



Meyve Suyu İçen Kız

Kızlar nasılsınız. Bu gece yeni açılan ve alkolsüz içecekler sunan bir yerin açılışına gidecek ve orada güzel bir partiye davetli olacağız. Bu yüzden hazırlık yapmamız gerekmekte ve partiye hazırlanarak kusursuz bir makyajı kızımıza uygulamalıyız. Ardından da büyüleyici bir elbiseyi kızımıza giydirmemiz gerekiyor. Kızımızın göz alıcı görünümünü tamamlamak için uygun aksesuarları seçerek her şeyi ile partiye hazır bir hale getirmemiz gerekli. Meyve Suyu İçen Kızımızı elinde bir bardak meyve suyu bulunuyor. Meyve Suyu İçen Kız oyunu harika bir giysi giydirme ve partiye hazırlık oyunudur.

Gotik Balerin

11:19

Unknown

Yorum Yok

Devamı



Gotik Balerin

Bu zamana yani bugüne kadar birbirinden güzel ve değişik bir çok balerin gördük ama bu kez ki balerinimiz biraz farklı olacak. Bu değişik tarzdaki balerinimizi birde dans ederken görmelisiniz. Gotik Balerinimizin elbiselerini , makyaj seçimini ve saçını belirleyeceğimiz oyunda harika bir tarz oluşturacağız. Bu gece Gotik Balerin sahnede olacak ve onu hazırlamamız gerekiyor. Gotik Balerin oyununun tadını çıkarınız.

Su Yarışı

11:19

Unknown

Yorum Yok

Devamı



Su Yarışı

Merhabalar. rafting harika bir su yarışı oyunudur. Uzun ve ince kayığınıza binerek rakiplerinizi geçmeniz gereken ve akıntı içerisinde kontrolünüzü sağlamanız gereken üstün yetenek isteyen bir su sporu. Raftinge başlayacak olan kızımız buna uygun elbiseler giymesi gerekiyor. Su Yarışı oyununda rafting üzerindeki kızımızı istediğiniz şekilde giydirip süsleyiniz. Su Yarışı oyunu harika bir giysi giydirme oyunudur. Su Yarışı oyununda iyi dakikalar.

Çikolata Dondurma Sarması

11:19

Unknown

Yorum Yok

Devamı



Çikolata Dondurma Sarması

Hmm harika ve leziz bir Çikolata Dondurma Sarmasımı dediniz. Çikolata Dondurma Sarması oyunu içerisindeki belirli yönergeleri izleyin ve sahip olduğunuz malzemeler ile yapmaya başlayınız. Bir yaz plaj partisi için en iyi arkadaşlarınızla paylaşmak isteyebilirsiniz bu harika tatlıyı. Çikolata Dondurma Sarması oyunu harika dondurmalı tatlı yapma oyunlarından biridir.

Çinde Barbie

11:19

Unknown

Yorum Yok

Devamı



Çinde Barbie

Hepimiz seyahat yapmayı çok seven Barbienin farkındayız. O dünyanın hemen hemen her ülkesine gitti ve şimdi kızımız barbie dünyanın en büyük ülkesi yani Çini ziyaret etmek için hazırlanmalı. Kızımız barbie bu seyahat için hazırlanması gerekiyor. Bizlerin yardımı sayesinde kızımıza yardım edelim. Şimdi Çin ülkesine ait tarz elbiseler ve çin tarzı makyaj yaparak hazırlıklara başlayalım. Çinde Barbie en yeni makyaj ve giysi giydirme oyunlarından biridir.

Deniz Kenarı Tatil

11:18

Unknown

Yorum Yok

Devamı



Deniz Kenarı Tatil

Merhaba güzel hanımlar. Bir cennet gibi yerden aradığınız çeşitli özellikler olabilir. Bu kızımızın bu yaz için gerçekleştireceği ilk sahil tatili ve kendisi burada inanılmaz bir zaman yaşamakta. Bundan dolayı ki sizlerde kızımız ile beraber aynı zamanda bu harika tatil kıyısında onunla birlikte olmak isterdiniz değil mi. Bu harika plaj sizi bekliyor olacak. Yani acele ediniz ve bu güzel tatil meraklısı kızımızı çok fazla bekletmeyiniz.