Pages

Yurtdışından Telefon Almak


İnternet denilen bilgi dünyası bildiğiniz üzere her gün genişliyor ve bu genişleme bizlere hergün yeni bir imkanın kapılarını açıyor. İnternet’in bir gün ticaret’in en büyük kapılarından biri olacağı kimin aklına gelirdi ki ? Bu çok değil 15 yıl önce sadece bir hayalden öteydi belkide… Bugün birçok Online Satış yapan internet siteleri sayesinden teknoloji’den giyim’e eşya’dan gıda’ya kadar çok geniş bir yerpazedeki ürün kitlesine bir tık ile sahip olabiliyoruz.
yurtdisi alisveris 300x200 Yurtdışından Telefon Almak
Tabi durum böyle olunca Teknolojinin nimetlerinden de faydalanmak bizlere düşüyor. Günümüzün en gerekli eşyası haline gelen ve belki de çoğu kişinin vazgeçilmez bir parçası haline gelen Cep Telefon’ları da artık Akıllanmaya başlayarak Akıllı Cep Telefon’u adıyla bol rekabetli bir piyasanın doğmasına’da neden oldu.  Her ne kadar ülkemizde ki rekabet pazar fiyatlarından tüketiciye iyi halde bir yansıma yapsada teknolojinin akıllı telefonlarının fiyatları çoğu kişiye göre el sürülmez bir hal alıyor. Durum böyle oluncada tüketici daha ucuz yolların peşine düşüyor.
btk yurtdisindan telefon getirenleri uyardi 4426862 o Yurtdışından Telefon Almak
Hem firmaların ülkeler arasında ki fiyat farkları, hemde ülkemizdeki vergi oranlarının yüksek olmasından dolayı kaynaklanan yüksek fiyatlara karşılık aynı ürünü yurtdışından daha uygun fiyata ancak Türkiye garantisi olmadan almak tüketiciye daha cazip geliyor.
Ürünlerin çoğunluğu ABD ve China üzerinden sefk ediliyor. Fakat burada ki “China”  Sözcüğü sizlere direk olarak ” Made in China” olarak kötü mal yansıması yapmasın, çünkü ürünlerin tamamı orjinal ve 1 yıllık uluslar arası garantiye sahip ürünler…
hello kitty iphone kilifi çin 602x401 Yurtdışından Telefon Almak
Yurtdışı Alıverinde akıllara hemen AMAZON, EBAY, ALİEXPRESS gibi dünya genelinde kullanılan sitelerden alışveriş yapmak güvenirlik açısından sizin için iyi olacaktır. Bu sitelerden alınan ürünler hediye paketi konsepti ile 7 ile 30 gün içerisinden güvenli bir şekilde kargonuzun size ulaşmasını sağlıyor… Aralarından birazcık risklik ve en ucuz ürün seçeneği bulunan ise Aliexpress, site gittigidiyor tarzıdan işliyor. Satıcı siteye ilanını koyuyor, siz beğendiğiniz ürünü kredi kartından tek çekim yaparak sipariş veriyorsunuz ve paranız Aliexpress’in banka hesabına aktarılıyor 30 gün veya sizin onayınız ardından da satıcının hesap numarasına transfer ediliyor.  Satıcıların güvenilirliği yorumlar ve rütbeleme sistemi ile tüketicilere satıcının sayfasında gösteriliyor. Ben Sony Xperis S serisi bir telefon aldım. Telefon’un Türkiye satış fiyatı 980 TL iken 540 TL’lik cazip bir fiyata aldım. Telefon China’den 22 Gün’e İstanbul’a oradanda PTT teslim edilerek 4 güne bulunduğum ile nakledildi ve şubeden teslim edildi. Bu arada ben ücretsiz kargo ile sipariş verdiğimden uzun bir süreye geldi istiyorsanız 20 ile 69 dolar arasında değişen hızlı kargo bedelini ödeyerek 5 ile 7 gün içerisinde ürünü getirtebilirsiniz.
Fotoğraf 0112 Yurtdışından Telefon Almak
Telefon Türkiye’ye giriş yaptıktan sonra 15 gün içerisinde görüşmeye kapatılıyor. Bir Pasaport’a 100 TL’lik harç parasını yatırıp telefonunuza Türkiye’de kullanmaya devam edebilmek için İMEİ numarası alıyorsunuz. Şuan’da aynı işlem galiba E-Devlet sitesi tarafından’da yapılıyormuş galiba…

Yurtdışından Telefon Almak için “0 yorum” bulunmaktadır.