Pages

News PHP Haber Scripti


Bu haber scriptin de yok yok desem açıkçası yalan olmaz. Fazla laf kalabalığı yapmadan özelliklerinden bahsedersek;
- Yazı Yönetimi
- Video Yönetimi
- Foto Galeri Yönetimi
- RSS Sistemi
- Yazar Sistemi
- Sayfa Yönetimi
v.b. bir çok özelliği ile şahane bir script karşınız da...
Güle güle kullanın. Laughing
 
Önemli : Sevgili ziyaretçilerimiz gelen bildirimlere göre yazı, haber ekleyemiyoruz diyenler olmuş. Scriptte yazar sistemi olduğu için yazı eklemesi admin panelinden değil yazar girişi bölümündendir. Bunun için admin panelinden kendinize yazar üyeliği oluşturup üstte ki yazar giriş kısmından giriş yaparak yine aynı bölümde yer alan " Yazı Gönder " sayfasından yazılarınızı ekleyebilirsiniz.
Not 1 : Sevgili ziyaretçilerimiz scriptte renk seçeneği yok lakin renkleri rahatça değiştirebilmeniz için bir arada topladım. css klasörü altında color.css dosyası scriptte renkli olan tüm alanların css kodlarıdır. Css dosyasına gerekli açıklamayı yazdım.
Not 2 : Script ile ilgili herkesin çok güzel fikirleri vardır eminim ancak script'e zorunlu olmadıkça yeni bir eklenti veya modül güncellemesi gelmeyecektir.
Not 3 : Scriptte resim upload'da mevcuttur. Resim upload ederken eğer bu ' permission denied (izin yok, yetki yok) ' hatayı alıyorsanız alttaki klasör listesinin CHMOD değerlerini 777 yapmanız yeterli olacaktır.
upload
upload/resimler
Not 4 : Demo da inceleyip farkedemeyenler için yazar giriş alanı üst bölümde ki aşağı ok butonuna bastığınız zaman aşağı doğru açılan bir bölüm vardır. Giriş alanı ve yazar ile ilgili sayfalar orada bulunmaktadır.



Ekran Görüntüleri

Kurulum

Demo

İndirme


News PHP Haber Scripti için “0 yorum” bulunmaktadır.